Vauhtia vuoteen 2021

6.5.2021

Hallitus järjestäytyi

Vanhempaintoiminnan mentoreiden uusi hallitus kokoontui ensimmäiseen kokoukseensa 5. toukokuuta.

Hallituksen roolitukset jatkuvat edellisen vuoden tapaan:

  • Varapuheenjohtajana Tiina Viljakainen Kuopiosta
  • Sihteerinä Tiina Peräkylä Ojakkalasta
  • Oili Airaksinen-Rajala Oulusta

Hallituksen yhteystiedot

Vauhtia mentoriverkoston toimintaan!

Yhdistyksen mentoriverkostoon saatiin vuonna 2020 uusia loistavia jäseniä, mutta koronatilanteen vuoksi verkosto ei ole voinut kokoontua fyysisesti yhteen suunnittelemaan toimintaa. 

Nyt tilanne näyttää jo koronankin osalta paremmalta ja haemme verkoston kanssa vauhtia yhteiseen toimintaan. Alkuun Online.

Mentoriverkoston Online-tapaaminen järjestetään kesäkuussa

Kutsut toimitetaan  henkilökohtaisesti verkoston jäsenille. Loppuvuonna on tarkoitus kokoontua myös ihan kasvokkain jonnekin päin Suomea.

Yhdistyksen toiminnassa kiinnitetään 2021 erityistä huomiota yhteistyöverkostojen rakentamiseen ja yhdistyksen identiteettiä ja toimintaa rakennetaan ensisijaisesti alueellisten ja kuntakohtaisten vanhempainyhdistysten yhteistyökumppanina ja mentorina.

Jotta kaikki tämä olisi mahdollista, motivoivaa ja mukavaa, suunnittelemme sitä yhdessä koko mentoriverkoston kanssa. Verkoston jäsenillä on erilaisia vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita. Kun löydämme parhaat yhteistyön ja vaikuttamisen paikat, kaikki hyötyvät - mentorit ja mentoroitavat.

Tule mukaan toimintaan!

Sinun kokemus ja osaaminen ovat tärkeitä ja niistä olisi varmasti iloa koko vanhempainverkostossa. Lisäksi toiminta tuo sinulle mielenkiintoista sisältöä elämään ja uusia kohtaamisia! Joillekin myös uusia liiketoiminnan tai ansainnan mahdollisuuksia. Voidaan jutella siitäkin lisää.

Ilmianna itsesi <3