Tiina Viljakainen

Kolmen pojan äiti Kuopiosta

Olen iloinen, energinen ja aina valmiina auttamaan ja toimimaan!

Olen omien lasteni kautta päässyt näkemään, kokemaan ja tekemään vanhempainyhdistystoimintaa aina päiväkodista lukiotasolla asti. Olen ”vanhempainyhdistysaktivisti”.

Työkseni minä välitän, eli olen kiinteistönvälittäjä – LKV Kuopion JYA Housing LKV:n konttorinjohtaja. Minulla on ollut ilo palvella Pohjois-Savon asukkaita asuntoasioissa jo 20 vuoden ajan.

Vaikutan tällä hetkellä Pohjois-Savon Terve Sisäilma ry:n varapuheenjohtajana, kuntapäättäjänä/varavaltuutettuna, ympäristö- ja rakennelautakunnan jäsenenä, Kuopion alueellisen vanhempainyhdistyksen varapuheenjohtajana, Kallaveden seurakunnan luottamustehtävissä varajäsenenä sekä Vanhempaintoiminnan mentorit ry:n perustajajäsenenä ja hallituksen jäsenenä.

Ajatuksia vanhempaintoiminnasta?

Olen toiminut vanhempainyhdistystoimannassa aktiivisesti jo lähes 15 vuotta.

Olen saanut vaikuttaa kaksi vuotta Suomen Vanhempainliitossa johtokunnan varsinaisena jäsenenä sekä kaksi vuotta varajäsenenä. Olen myös perustanut Pohjois-Savoon lukuisia vanhempainyhdistyksiä eri kouluille ja päiväkodeille sekä alueellisen vanhempainyhdistyksen Kuopioon.

Mitä annettavaa Vanhempaintoiminnan mentoriverkostoon?

Mentorina haluan antaa oman kokemukseni ja osaamiseni vanhempien käyttöön, auttaa ja tukea yhdessä tekemistä. 

"Minulle vanhempainyhdistystoiminta on sydämen asia!

Vanhempaintoiminta on mielenkiintoista, haastavaa, vapaaehtoista ja mukavaa yhdessä tekemistä, jossa pääsee vaikuttamaan oman päiväkodin ja koulun asioihin – yhteistyössä vanhempien, koulun henkilökunnan sekä päättäjien kanssa. 

Lapsissa on meidän tulevaisuus!

Voinko minä olla apuna?

Ole yhteydessä, kerron mielelläni lisää!

Huom! 

Kun lähetät viestin tämän lomakkeen kautta, sen voivat lukea kaikki Vanhempaintoiminnan mentoreiden hallituksen jäsenet, sekä kyseinen mentori.