Kari Helander

Vanhemmat tarvitsevat tukea!

Lapsi ei koskaan elä tyhjiössä vaan oman perheensä parissa. Siksi vanhempien tukeminen tuntuu minusta luonnolliselta ja tärkeältä. 

Koen, että minulla on mahdollisuus vastata tarpeeseen, jota ei ole tähän mennessä riittävästi huomioitu. 

Toivoisin olevani osa lämmintä ja välittävää lasta ympäröivää yhteisöä!

Loukattuani akillesjänteeni jalkapallourani alussa Amerikassa jätin aktiivisen urheilun ja siirryin yritysmaailman pariin. Työskentelin Amerikan suurimmassa tavarataloketjussa ja kansainvälisessä myynti- ja markkinointiyrityksessä. Jossain vaiheessa pysähdyin miettimään arvojani ja elämän tarkoitusta.

Olen kasvattanut kolme poikaa ja työnikin kautta tutustunut urheilevien lasten vanhempien arkeen, heidän kokemiinsa haasteisiin ja onnenhetkiin. Lisäksi ehdin toimia liikunnanohjaajana amerikkalaisessa koulussa, valmentajana ja liikunnallisen iltapäiväkerhon ohjaajana Suomessa.

Konkreettisia vinkkejä

Kannustava kotikenttä antaa lapselle paremmat mahdollisuudet onnistua ja kohdata haasteet arjessa!

Haluan antaa vanhemmille yksinkertaisia ja käytännönläheisiä työkaluja, jotka tukevat heidän rooliaan kasvattajina ja antavat eväitä positiiviseen vaikuttamiseen.

Kannustavaan vanhemmuuteen liittyvät kysymykset tulevat esille monissa ympäristöissä kuten:

  • Urheiluseuroissa
  • Kouluissa
  • Valmentajien osaamisen kehittämisessä
  • Vanhempanilloissa

Haluan kannustaa vanhempia pohtimaan omia arvojaan kasvattajina ja tarjota  vanhemmille konkreettisia vinkkejä, kuinka vahvistaa lapsen suoriutumista elämässä, ei ainoastaan urheilussa. 

Voinko minä olla apuna?

Ole yhteydessä, kerron mielelläni lisää!

Huom! 

Kun lähetät viestin tämän lomakkeen kautta, sen voivat lukea kaikki Vanhempaintoiminnan mentoreiden hallituksen jäsenet, sekä kyseinen mentori.

Voit myös soittaa Karille:  045 2026 760